Terrassebloggen
Med fokus på
dekorative uterom av tre

Uteromsprisen 2016

5) Stemningsfull utestue med effektfult tak

Finalist 5: Madeleine Holhjem

Et sjeldent flott tak og utmerket håndtverk, var fagjuryens kommentarer til denne utestuen. Dekket bordProsjektet viser gjennomtenkt bruk av tre både ut- og innvendig, og har mange forseggjorte detaljer i dragere, fotklosser og listverk som nok gjør denne utestuen like populær uansett årstid.

Utestuen er et eget tilbygg til huset, men har samme kledning av typen Barokk og takkonstruksjonen følger også hovedhuset. Mellom de ligger en ekstra lun del av terrassen.Huset Vindu2Det er også mulig å komme seg inn i utestuen fra hovedhuset via gang fra stuen. Monteringen av panelet Trollhvit fra TRE bukkene Bruse kolleksjonen gir en veldig spennende 3D effekt der hovedtaket i utestuen møter gangen inn til hovedhuset.Inngang Fra huset

Det luftige taket med effektpanelet Trollhvit skaper en spesiell stemning i rommet.

Kurvstol Malt hvittVeggene er kledd med ferdig malt glattpanel i 3 ulike bredder og familien har prioritert vakkert listverk.Detalj FotklossFotklosser og brede fortlister skaper en fin avslutning mot gulv.UteDet er flott utsikt og en luftig følelse selv i tåke når utestuen er løftet en etasje opp. Familien Holhjem er storfornøyd med både farge- og materialvalg og utformingen av sin nye utestue.GodstolUtestuaFagjuryen mener at valg av materialer, og dimensjoner er til stor inspirasjon i dette prosjektet.

ER DETTE DIN FAVORITT TIL Å VINNE UTEROMSPRISEN?

Fra 24.-28. april kan du stemme på den kandidaten du synes skal vinne 50.000 kroner og Uteromsprisen her og på blogg.bergeneholm.no.

 Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.
– Avstemningen løper frem til fredag 28. april kl 12.00
– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

Vi håper dere lar dere inspirerende av bruken av TRE i alle de 9 flotte prosjektene fagjuryen i år har valgt til finalister, ønsker dere å se tidligere vinnere og finalister så finner du mange prosjekter på byggebloggen vår.

Stem frem din favoritt!

Vil du se flere inspirerende uterom i tre håper vi du følger oss på Instagram:)

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.