Terrassebloggen
Med fokus på
dekorative uterom av tre

Signatur, Signatur Grå, Terrassebord

Signatur Grå

Signatur Grå er et flott og solid terrassebord utviklet for nordiske hager, trender og klima.
Ferdig lagt vil Signatur Grå gi et utegulv med et trendy og lunt utseende som passer godt både i store og små uterom,
gjerne i kombinasjon med naturstein og grønt. Signatur Grå er et trygt valg da det har de samme solide kvalitetene som impregnerte terrassebord, og er ferdig tørket og industrielt beiset med Jotun Industri Terrassebeis.

Bordet impregneres før det tørkes til ca. 17%. Med kraftige børster blir det påført ett strøk med Jotuns Industri Terrassebeis før bordet igjen tørkes før pakking. De små rillene gir bordet et jevnt og harmonisk uttrykk og gir beisen et bedre heftgrunnlag.Terrassebordet Signatur er trykkimpregnert og dermed beskyttet mot råte- og insektangrep.
Signatur Gra°_Terrasse_2000

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.